Accessoires

Rekening houden met de seizoenen is een simpele manier om een passend cadeau te vinden. Is het bijvoorbeeld zomer? Denk dan bijvoorbeeld aan een zonnebril of pet. Kies een mooie kleur of neem een populair merk. Is het winter? Dan zou je kunnen denken aan een muts of sjaal. Het gaat er vooral om dat het nuttig is. Lente en herfst kunnen wat lastiger zijn. Je zou dan bijvoorbeeld een rugzak of horloge kunnen geven. Het is wel slim om eerst te kijken wat hij nodig heeft. Je wil hem namelijk niet iets geven wat hij al heeft.

Cadeaubon

Simpel, veilig, maar zeker niet ongepast. Cadeaubonnen werken altijd. Zo kan je denken aan bonnen voor een gezellig restaurantje of sportevenement. Weet je niet zeker wat hij zou willen? Een winkelbon zal van pas komen, dan kan hij zelf kiezen wat hij wil. Zorg ervoor dat het niet een bon is voor iets raars en het zal hem gegarandeerd bevallen. 

Games en sport

Er zijn maar weinig mannen die niet van games of sport houden. Dit zijn dus goede opties om te overwegen! Houdt hij van gamen? Zoek dan eens op welke spellen nieuw en populair zijn of vraag aan anderen welke spellen hem zullen bevallen. Je kan er ook voor kiezen om een compleet pakket te kopen, een console met spel dus. Dit valt alleen vrij duur uit. Is hij een echte sportfanaat? Geef iets wat hem zal helpen bij zijn sport. Bijvoorbeeld een paar voetbalschoenen of een nieuw tenue. Doet hij aan fitness? Kijk dan of er een leuk trainingspak te vinden is. De opties zijn oneindig!

Parfum

Net zoals vrouwen houden de meeste mannen van een lekker geurtje. Geuren geven namelijk een aangenaam gevoel. Kijk eens welke geuren voor mannen momenteel veel verkocht worden. Meestal zullen deze goed ruiken. Merken als BOSS en Armani beschikken over verschillende echte mannengeuren. Zoek een geur die bij hem, zijn werk of hobby past en je zal hem hem niet teleurstellen.

Moncadeau-brandfest