Speelgoed

Het meest voor de hand liggende om een kind als cadeau te geven is speelgoed. Kinderen kennen amper zorgen of stress, en vooral plezier en rust. Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten speelgoed. Toch zal het kind met bijna elk speelgoed tevreden zijn. Een vette speelgoedauto of superheldfiguur zijn goede keuzes voor een jongen. Meisjes zijn helemaal gek van poppen en make-up. Let er alleen op dat je geen barbiepop aan een jongen geeft of een raceauto aan een meisje, meestal vinden ze dit niet leuk. Je kan ook een cadeaubon voor een speelgoedwinkel geven waarmee hij of zij zelf een cadeau kan kopen. Werkt altijd!

Kleding

Dit werkt misschien beter bij meisjes dan bij jongens, maar in het algemeen vinden kinderen nieuwe kleren helemaal te gek. Koop bijvoorbeeld kleren met cartoonfiguren erop voor jongens en prinseskleren voor meisjes. Jongens vinden het geweldig om stoer over te komen en meisjes houden van verkleedfeestjes. Dit hoeven natuurlijk geen dure kleren te zijn! Kinderen maken zich niet druk om merk of status, laat ze daarom spelen en losgaan in hun nieuwe kleertjes.

Versier de kamer

Fantasie speelt een grote rol bij kinderen. Zo verzinnen ze de bizarste spellen en bouwen ze de gekste constructies. Het is daarom leuk om de kamer een volledige make-over te geven. Houdt hij of zij van Harry Potter? Vul de slaapkamer dan met allerlei spullen die te maken hebben met tovenarij. Kijk eens waar ze zich mee vermaken. Daar kan je inspiratie uit ophalen om de (slaap)kamer mee te versieren. Heel leuk om een nieuwe omgeving te creëren!

Games

Het is bijna niet weg te denken uit het leven van kinderen. Gamen speelt wereldwijd een mega grote rol. Een gameconsole zoals een Playstation of Nintendo Switch kan prijzig zijn, maar geeft kinderen de tijd van hun leven. Deze ervaringen dragen ze dan ook mee tot ze oud worden. Met een gameconsole kan je ook gezellig met vrienden en kennissen spelen, een goede manier om nieuwe vrienden te maken! Neem er een leuk spel bij en je cadeau is compleet.  

Moncadeau-brandfest