Fotolijst

Het mooiste aan bijzondere ervaringen is dat je ze kunt herinneren. Herinneringen blijven voor (bijna) altijd bij mensen hangen en kunnen daarbij emoties opwekken. Het is daarom een goed idee om een mooie fotolijst of origineel fotoboek cadeau te doen. Daar kan het bruidspaar haar foto's in plaatsen en voor een lange tijd met zich meedragen. Mocht je van te voren al speciale foto's hebben van de twee dan kan je deze erin doen. Dit maakt de verrassing nog leuker! Je kan ook vooraf een fotoboek laten afdrukken in een speciale bundel. Dit maakt het cadeau wat persoonlijker.

Cadeaupakket

Simpel, maar zeker effectief. Stel een pakket samen! Dit pakket kan bestaan uit allerlei verschillende cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan flessen wijn, mooie glazen, lekkere parfums, geurige kaarsen of een bon voor een luxe diner. De combinaties zijn oneindig. Stop de cadeaus niet in een saaie doos, maar zorg voor een stralende verpakking. Dit past namelijk bij de gelegenheid. Twijfel je over wat je moet halen? Vraag dan aan vrienden of je eigen ouders die getrouwd zijn wat zij graag zouden ontvangen. Vragen is nooit verkeerd!

Gepersonaliseerde Cadeaus

Wellicht een van de beste cadeaus die je kan geven. Het mooie aan gepersonaliseerde cadeaus is dat ze uniek zijn, en unieke cadeaus zijn bijzondere cadeaus. Zo kan je servies laten bedrukken met de initialen of volledige namen van het echtpaar. Dit zullen ze misschien dagelijks gebruiken (als ze het tenminste niet te zonde vinden), dus is het een zeer handig geschenk. Hierbij kan je ook kledingstukken laten borduren. Stel je voor dat ze dagelijks met jouw cadeau aan rondlopen! Dat geeft toch een goed gevoel? Er zijn ontelbare variaties. Wees dus niet te bescheiden en zoek iets leuks om te laten personaliseren.  

Moncadeau-brandfest