Keukengerei

Bijna elk huis heeft een keuken, en bij een keuken horen verschillende voorwerpen. Borden en bestek om te eten. Bekers en glazen om te drinken. Pannen en spatels om te koken. Noem het maar op, een keuken heeft veel verschillende spullen nodig. Als nieuwe eigenaar van een huis is het daarom ook fijn om dit als cadeau te krijgen. Stel een pakket samen of geef een mooie collectie bestek. Dit zal de eigenaar zeer waarderen en voor een lange tijd gebruiken. Mocht je er een leuke twist aan willen geven, dan kan je bijvoorbeeld gepersonaliseerde mokken en borden geven. Dit maakt het wat unieker.

Gereedschap

Bij het inrichten van een nieuw huis horen ook nieuwe meubels. Die moeten in de meeste gevallen nog in elkaar gezet worden. Zonder goed gereedschap is dit een hele klus. Overweeg daarom een pakket met gereedschap samen te stellen of doe een complete gereedschapskist cadeau. Dit kan in sommige gevallen prijzig zijn, maar je bent er tenminste zeker van dat je cadeau gebruikt zal worden. Daarbij gaat gereedschap voor een hele lange tijd mee, dus kan de eigenaar er nog lang van genieten.

Klok

Ja, niet echt bijzonder, maar een klok is toch echt nodig. Zonder klok heb je geen besef van tijd, waardoor je te laat kan komen op je (belangrijke) afspraken. Het is daarom van belang om te weten hoe laat het is. Dit gaat simpel met een klok. Geef een leuke klok cadeau en de kans is groot dat die de volgende dag al hangt.

Decoratie

Ben je weleens in een gebouw geweest met kale muren? Lelijk was dat hé? Decoratie is van groot belang als je een huis gezellig en knus wil maken. Denk hierbij aan schilderijen, posters, vazen en (stand)beelden. Zonder te vragen kan het wel lastig zijn om een geschikt decoratiestuk te vinden, maar zolang je niks te raars cadeau doet, zal je gift vast gewaardeerd worden. Mocht je toevallig een kunstenaar zijn, dan kan je zelf een mooi stuk maken.  

Moncadeau-brandfest