Speelgoedknuffels

Een mega grote teddybeer, of een klein aapje. Zolang het een knuffel is, maakt het niet uit. Baby's houden ervan iets vast te houden, laat het dan maar zacht zijn. Het is namelijk erg gevaarlijk om (hard) klein speelgoed aan een jong kind te geven. Ze zijn avontuurlijk en weten vaak niet wat onveilig is om te doen (let daarom goed op bij jonge kinderen!). Kleurrijke knuffels zijn het leukst. Die stralen vrolijkheid en vertrouwen uit. Daarbij kan je ook rekening houden met het geslacht van het kind. Is het een jongen? Dan kan je een blauwe speelgoedknuffel geven. Is het een meisje? Dan is een roze leuker. Speelgoedknuffels zijn er in alle soorten, wees daarom creatief door bijvoorbeeld een apart dier als knuffel te geven.

Babykleertjes

Hoe klein ze ook zijn, ook pasgeboren baby's hebben kleren nodig. Het is dan ook leuk om een schattige outfit cadeau te doen. Denk aan een leuk mutsje of een vrolijke kidscase. Dit is een kledingstuk dat het kind vanaf de tenen tot aan de schouders bedekt. Je kan ook een complete set in elkaar zetten! Denk dan aan sokjes, broekje, truitje, mutsje en misschien nog een speen om het af te maken. Bij babykleren wordt de maat vooral gekenmerkt door de leeftijd van het kind. Houd hier dus rekening mee. De baby kan nog groeien in te grote kleren, maar als de maten te klein zijn, is het al snel zonde van het geld.

Handige Babyspullen

Het verzorgen van een baby is een hele klus. Daarbij zijn er vele spullen nodig. Dit is dus een perfect idee voor een cadeau! Denk bijvoorbeeld aan leuke drinkbekers of versierde washandjes. Mocht je het groots willen uitpakken, dan zou je een wieg of buggy als cadeau kunnen geven. Waarschijnlijk zijn luiers ook welkom! Zolang het nuttig is, ben je altijd raak.

Babykamer

Vaak bereiden ouders een aparte kamer voor op de geboorte van hun kind. Dit wordt dan de kamer waarin de baby zijn of haar jonge jaartjes gaat ervaren. Ook hiervoor zijn diverse spullen nodig. Denk dan aan dekentjes, een vreugdevolle lamp, verf, kussentjes of een kinderstoel. Het hoeft niet groot te zijn, zolang het maar leuk of handig is.  

Moncadeau-brandfest