Kies een passend thema

Het leuke aan kerstpakketten creëren is dat je het in een bepaald thema kunt doet. Zo heb je duizenden thema's, waaronder vegan, halal en duurzaam. De producten kunnen hierbij verschillen. Het hoeft bijvoorbeeld niet alleen maar voedsel te zijn, je kan er ook spellen en geuren in doen. Bedenk wat voor thema je zou willen geven aan de betreffende persoon en baseer hier je producten op. Hoe passender het thema, hoe leuker degene het zal vinden.

Versier de verpakking

Het is een cadeau, namens de tijd van kerst. Het is dan ook leuk om de verpakking te versieren. Plak er leuke stickers op of schaf speciale kerstdozen aan. Mocht je een knutselfanaat zijn, dan kan je allerlei figuren uitknippen en op de verpakking plakken. Probeer het in ieder geval op te fleuren. Een simpele bruine doos komt, ondanks wat de inhoud mag zijn, erg saai over.

Let op de cijfers

Voor hoeveel personen wil je een kerstpakket maken? Zijn het er tientallen of maar één? Aan de hand hiervan kan je beslissen hoeveel inhoud je wil hebben. Het ligt natuurlijk ook aan je budget. Met honderd euro kan je niet tientallen mensen blij maken met een groot pakket. Houd hier dus rekening mee. Verder is het van belang hoe exclusief je wil zijn. Kies je voor een traditioneel kerstpakket uit de huiscollectie van een kerstpakketten leverancier? Of kies je toch liever voor een op maat gemaakt pakket zoals bijvoorbeeld via companyofgifts.nl samen te stellen is.

Moncadeau-brandfest