Parfum

'Hmmm, wat ruikt haar versgebakken taart weer heerlijk.'
Geuren kunnen emotioneel veel doen met een mens. Zo kan het bijvoorbeeld een nostalgisch gevoel opleveren of een kalmerend effect hebben. Een lekker geurtje is altijd raak. Kijk eens welke parfums ze al heeft en probeer te achterhalen wat voor soort parfum haar het meest bevalt. Zo heb je frisse, florale, oriëntaalse en houtachtige parfums. Frisse en florale geuren sieren een vrouw het best. Deze benadrukken namelijk de zachtaardige eigenschappen. Mocht je niet zeker zijn of je de juiste keuze maakt? Er staan vele reviews op het internet waarmee je een beslissing kan maken.

Lekkernijen

Wat vinden vrouwen helemaal geweldig? Juist ja, chocola. Het is dan ook een goed idee om wat luxere chocolaatjes te bekijken. Die zien er meestal wat mooier uit en laten een goede indruk achter. Niet zeker of ze fan is van chocola? Geen probleem, bekijk eens of andere zoetigheden je aanspreken. Hierbij is het extra leuk als het originele producten zijn. Bijvoorbeeld snoep uit het buitenland of van een bepaald merk. Wie houdt er nou niet van snoep?!

Bloemen

Ja, echt. Het klinkt misschien ontzettend cliché, maar bloemen doen nog steeds hun werk. Een prachtig bos bloemen zal haar zeker tevreden stellen. Maak het alleen niet te saai! Varieer in kleuren en zorg voor een mooie combinatie. Je kan ook een kleiner bosje bloemen nemen als tweede cadeau. Tip: spuit wat lekkere parfum op de bloemen om extra geur te creëren.

Cadeaubon

Een cadeau hoeft niet per se een object te zijn. Een ervaring geeft soms de beste herinneringen die ze voor altijd met zich mee kan dragen! Geef haar bijvoorbeeld een cadeaubon waarmee ze kan kiezen wat ze gaat doen. Of neem haar mee naar een leuke verrassing, zoals een avondje spa of luxe diner. Je kan haar natuurlijk bovenop de ervaring nog een leuk cadeautje geven.

 

Moncadeau-brandfest