Waar moet je op letten bij elk thema?

Elke keer dat je een cadeau geeft, moet je bedenken waarom er iets gevierd wordt.  Bij een gepensioneerde geef je een cadeau omdat diegene klaar is met werken en eindelijk kan genieten van zijn rust. Als cadeau kan je dan iets geven wat hem of haar helpt bij het rusten of besteden van tijd. Bij een geboorte wordt het bestaan van een nieuw leven gevierd. Een cadeau dat dit nieuwe leven steunt of vermaakt zou hierbij passend zijn. Door telkens het motief in je achterhoofd te houden wordt het makkelijker om een cadeau te vinden bij het thema.

Vraag hulp

Blijft het nog steeds lastig, dan kan je hulp inschakelen. Vraag vrienden en familieleden wat de desbetreffende persoon graag doet. Soms weten anderen toevallig iets over die persoon wat jij niet weet. Blijkt dit niet te helpen? Dan kan je door middel van slimme vragen achterhalen wat hij of zij leuk vindt. Let er alleen op dat je niet te opvallende vragen stelt of per ongeluk het cadeau verklapt.  

Lees Onze Blogs

Om je per thema te kunnen helpen, hebben we voor verschillende onderwerpen een gids gemaakt waarmee je gegarandeerd een geschikt cadeau kan vinden. Lees ze door en je zoektocht zal succesvol aflopen.
Reminder: Cadeaus zoeken moet leuk blijven. Raak niet in paniek als je even niks kunt vinden. Uiteindelijk zal hij of zij blij zijn met alles wat je geeft. Het gaat vooral om het gebaar.

 

Moncadeau-brandfest